Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в

...
 Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в
Коментари Харесай

Руски източници пред Ройтерс: Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна

 

Руският президент Владимир Путин е подготвен да спре войната в Украйна с контрактувано преустановяване на огъня, което да признае сегашните линии на бойното поле, само че е подготвен да продължи войната, в случай че Киев и Западът не реагират, споделиха четири съветски източника пред Ройтерс.

Три от източниците, осведомени с полемиките в обкръжението на Путин, показаха, че съветският президент пред дребна група съветници е изразил разочарованието си от осуетяването на договарянията от страна на Запада и от решението на украинския президент Володимир Зеленски да не договаря с него.

„ Путин може да се бори толкоз дълго, колкото е належащо, само че Путин е подготвен и за преустановяване на огъня - да замрази войната “, сподели четвъртият почитан съветски източник, който е работил с съветския президент и е осведомен с диалозите на най-високо равнище в Кремъл.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

За първи път в постсъветската ера - в съветските учебни заведения още веднъж се организира военно образование

Той, както и останалите, представени в този материал, пожелаха анонимност поради деликатността на въпроса.

Снимка: Ройтерс

Ройтерс заяви, че е разговарял с общо петима души, които работят или са работили с Путин на високо равнище в политическата и бизнес сферата. Петият източник не разяснява замразяването на войната на сегашните фронтови линии, уточни организацията.

В отговор на искане за коментар представителят на Путин Дмитрий Песков сподели, че съветският президент неведнъж е давал да се разбере, че Русия е отворена за разговор за реализиране на задачите си и уточни, че страната не желае " безконечна война “.

Русия ревизира известия за разполагането на Френския задграничен легион в Украйна

Министерствата на външните работи и на защитата на Украйна не разясниха информацията. Един от източниците предвижда, че не може да се стигне до съглашение, до момента в който Зеленски е на власт, в случай че Русия не го заобиколи и не подписа договорка с Вашингтон. Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, който беше на посещаване в Киев предходната седмица, сподели пред кореспонденти, че не има вяра Путин да е заинтригуван от съществени договаряния.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР